Buitenland

Ook in andere delen van de wereld is de mobiele telefoonmarkt sterk gestegen mede te danken aan het toenemende gebruik van mobiel internet. Azië en Afrika hebben op dit moment het grootste aandeel van mobiel internetgebruik ten opzichte van internet over een vaste lijn. Het aandeel van mobiel internet in deze landen is respectievelijk 18 en 15 procent. Het mobiel internetgebruik in Europa loopt nog ver achter met een aandeel van 5 procent.

China is na de Verenigde Staten de grootste smartphone markt van dit moment. Apple en Samsung zijn de meest dominante spelers op de smartphone markt. De concurrentie druk wordt almaar groter en bedrijven komen steeds vaker met nieuwe smartphones op de markt. De patent oorlog tussen Apple en Samsung komt ook steeds vaak in de media. Steeds meer telefoon fabrikanten proberen zich aan Apple en Samsung te meten en proberen de smartphones steeds uitgebreider en functioneler te maken.

Op GSMPlaza.nl word je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen van de mobiele telefoonmarkt zowel in het binnenland als het buitenland. Zo vind je artikelen over de nieuwste smartphones en trends.
Daarnaast bieden wij natuurlijk ook hele voordelige abonnementen aan. Deze kun je vinden op de “aanbiedingen” pagina van onze website. Zo profiteer je van hoge kortingen en krijg je leuke cadeaus bij het afsluiten van een mobiel abonnement. Omdat het gebruik van een mobiele telefoon in het buitenland hoog in de kosten kan lopen bieden veel providers ook extra voordelige bundels voor in het buitenland. Zo weet je zeker dat je ook in het buitenland je kosten niet te hoog worden.

Heb je geen leuke aanbieding gezien op je favoriete toestel? Neem dan een kijkje in ons assortiment. Je kunt zelf je abonnement samenstellen en deze afstemmen op je belgedrag of budget. Zo kun je via GSMPlaza altijd genieten van je favoriete mobiele telefoon!

Pagina's in Buitenland